Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR plant uitgaven...

27/09/2012

Bescherming van het privéleven” en “De elektronische handtekening”, 2 handboekjes die Uitgeverij Vanden Broele op dit eigenste moment bijwerkt en update. Hebt u over de behandelde onderwerpen vragen of verwachtingen? Laat het ons weten voor 10 oktober en draag zo uw steentje bij tot boeiende en relevante uitgaven.

Bescherming van het privéleven

Bedrijven, burgers én overheden mogen niet zomaar persoonlijke informatie verwerken of handelingen stellen die de persoonlijke levenssfeer bedreigen. Ook niet op het internet. Dit handboekje biedt een heldere instap in deze heikele kwestie. Auteur Johan Vandendriessche geeft niet alleen een algemeen overzicht van de beginselen inzake de verwerking van persoonsgegevens. Hij staat bovendien stil bij een aantal bijzonderheden die opduiken bij de toepassing van deze beginselen op de gegevensverwerking via het internet.

De elektronische handtekening

Het begrip “elektronische handtekening” en de definitie ervan in het Belgische recht geeft soms aanleiding tot grote verwarring en discussies. Dit boekje schept alvast duidelijkheid. Auteur Johan Vandendriessche schetst concrete probleemsituaties en reikt antwoorden aan. Met dit boek bezit u een beknopte gids over het actuele juridisch statuut van de elektronische handtekening, de certificatie en de certificatiedienstverlening.

Help ons deze uitgaven tot bloei te laten komen! Mail naar info@v-ict-or.be