Het boek "Bouwdoos Masterplan voor Slimme Gemeenten"

V-ICT-OR introduceert het boek "Bouwdoos Masterplan voor Slimme Gemeenten" op Manage IT

De bouwdoos voor slimme gemeenten is een dynamisch instrument. Als beleidsmaker krijgt u 18 gele kaarten ter beschikking met diverse strategische beleidsprincipes. Bij elk van die gele kaarten horen een aantal groene kaarten. Die groene kaarten focussen op informatie en technologie en helpen u om de strategische doelstellingen in de praktijk te vertalen rekening houdend met een aantal technologische implicaties en bestaande bouwstenen. Ten slotte helpen 6 blauwe kaarten u verder op weg door de verwijzing naar beschikbare tools en instrumenten.

Wenst u de bouwdoos binnen uw lokale ICT-dienst te gebruiken? De 12 groene kaarten bieden u een overzicht van informatie en technologie principes waar u wellicht al mee aan de slag bent. Om de vertaalslag vanuit de ICT-dienst naar de politieke visie en strategie te maken zijn een aantal gele kaarten (strategische beleidsprincipes) voor handen. Op die manier kan u op een eenvoudige manier de link tussen politieke visie en ICT-keuzes leggen. Voor meer ondersteuning kan u de blauwe kaarten (ondersteunende principes) raadplegen.

Het bijgevoegde boek begeleidt u in het kaartspel en biedt onder meer antwoord op volgende vraag: Hoe vertaal je politieke beleidskeuzes naar informatie & technologie via een slimme referentiearchitectuur?

Hoe kan je het boek bestellen?

Wenst u de bouwdoos binnen uw lokale ICT-dienst te gebruiken? Vul dan onderstaand formulier in en wij bezorgen het u zo spoedig mogelijk.
Het boek kost € 45 excl. BTW en € 5 voor verzending binnen België.

Begeleidingsaanbod

V-ICT-OR kan u begeleiden in de uitwerking van uw dienstverlening op basis van het kaartspel en het bijgevoegde handboek. Neem gerust contact met ons op via info@v-ict-or.be

 

 

Ik bestel het boek "Bouwdoos voor slimme gemeenten"

Opgelet: Om dit formulier te verzenden moet je eerst inloggen. Klik hier om in te loggen.Kostprijs bedraagt €45 excl. BTW en €5 verzendkostenVul hier uw facturatiegegevens in

Om dit formulier te verzenden moet je eerst inloggen.