Theaterdiner Manage IT 2017

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar het gastoptreden “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche tijdens het theaterdiner op Manage IT

Het theaterdiner sluit aan op het najaarscongres en is de ideale manier om te netwerken in een informeel kader. Sprekers, mensen van lokale en bovenlokale besturen, en leveranciers schuiven er mee aan tafel.

Het theaterdiner vangt aan het de uitreiking van de Gouden Bit en de Gouden Byte Award, een prestigieuze prijs voor lokale overheden of administraties die dankzij slim ingezette IT het verschil maken voor hun klanten. 

Tijdens het theaterdiner maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Reserveer uw plaats!

Wie registreert voor Manage IT, kan in het inschrijvingsformulier ook zijn/haar aanwezigheid bevestigen voor het theaterdiner.
Wie graag een company dinner table van 10 personen reserveert, kan dat hier doen.