Ontwikkeling webtool

 Indicator 2

Het ontwikkelen aanbieden van een zelfbedieningsinstrument (webtool) ter ondersteuning van de opmaak van actieplannen voor de verbetering van de informatiehuishouding van lokale besturen en het bereiken van minstens 100 gemeenten betreffende de adoptie en implementatie van de componenten.

Sinds 1 april 2016 is de webtool beschikbaar via www.v-ict-or.be/vlavirgem. Inloggen kan met dezelfde gebruikersnaam en paswoord als op de website van V-ICT-OR.

Via de webtool krijgt u inzicht in de bestaande bouwstenen die Vlaamse en federale overheidsdiensten aanbieden. Daarnaast kunt u de resultaten van de I-Monitor raadplegen en aanpassen waar nodig. Wie de I-Monitor finaal doorstuurde is automatisch beheerder van de webtool en kan collega's binnen het bestuur toegang geven of andere besturen toelaten om de resultaten te bekijken.

Van zodra we de definitieve rapporten van de I-Monitor ontvangen, zullen we daar via de website uitgebreid over communiceren.

Momenteel verzamelen we op basis van de eerste gebruikerservaringen alle vragen en feedback omtrent de webtool. Zit u met een vraag of heeft u suggesties? Aarzel niet om contact op te nemen!