Vacature Gemeente Zwevegem: Deskundige IT

06/12/2017     Vacature         378     0

De dienst IT is het kloppend hart van onze organisatie. Als deskundige IT beheer je het computernetwerk van gemeente en OCMW Zwevegem, en van het gemeentelijk onderwijs. Je volgt nauwgezet hardware en software op, alsook netwerk, connectiviteit, beveiliging, telefonie,… Je coördineert eigen projecten en bewaakt de voorziene budgetten. Samen met je collega’s verzorg je de helpdesk voor de interne gebruikers.

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma of diploma hoger onderwijs; of je kan minstens één jaar relevante beroepservaring aantonen; of je beschikt over een attest van een relevante beroepsopleiding die je gevolgd hebt bij een door de Vlaamse Regering erkende instelling voor beroepsopleiding. Je beschikt over een grondige kennis van computernetwerken en alle aanverwante zaken. Je slaagt erin IT-terminologie in mensentaal over te brengen naar de gebruikers.

Aanbod

Voltijds contract onbepaalde duur. Verloning volgens overheidsbarema B1-B2-B3. Overname anciënniteit. Maaltijdcheques t.w.v. € 6. Gratis hospitalisatieverzekering. Fietsvergoeding. Terugbetaling openbaar vervoer. Interessant verlofstelsel. Veel kansen tot opleiding/bijscholing. Balans werk-privé.

Interesse?

Uitgebreide informatie over onze vacature vind je in onze aanwervingsbrochure. Bijkomende inlichtingen kan je verkrijgen via de personeelsdienst via vacatures@zwevegem.be of op het nummer 056 76 55 45.

Heb je interesse? Bezorg dan uiterlijk op 10 december jouw motivatiebrief en cv via vacatures@zwevegem.be.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!