Piva eGov zoekt GIS-operatoren

15/05/2018     Vacature     Elke Van Depoele     166     0

Piva eGov is een belangrijke e-Government partner voor de Oost-Vlaamse lokale besturen. GIS is naast Informatieveiligheid, ICT en archief- & informatiebeheer één van de kennisdomeinen waar piva eGov zich op focust. Een 20-tal experten, waaronder ook de GIS-operatoren, werken op doorlopende of projectmatige basis bij de lokale besturen. Samenwerking vanuit een niet-commerciële neutrale invalshoek staat hierbij centraal. Een samenwerking die gericht is op het behalen van schaalvoordelen.

Om het bestaande team te versterken zijn we op zoek naar gemotiveerde GIS-operatoren. De plaats van tewerkstelling is zowel het Provinciaal Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 2 te 9000 Gent, als de verschillende lokale Oost-Vlaamse besturen (gemeenten, OCMW's, gemeentebedrijven, …), als provinciaal gerelateerde organisaties. Het bezit van een rijbewijs B en een wagen ter beschikking hebben, is bijgevolg noodzakelijk.

Heb je basiskennis van GIS en geodata? Dan ben jij waarschijnlijk het profiel die we zoeken!

Solliciteren kan je via https://vacatures.oost-vlaanderen.be/#vacaturebrowser

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!