Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

SCHOTEN zoekt talent

12/09/2018

OCMW en Gemeente Schoten zijn in volle voorbereiding van de integratie van beide organisaties in 2019.  Om ons bestuur meer wendbaar te maken voor de toekomst zijn we op zoek naar een (m/v):

ICT COÖRDINATOR

Contractueel  –  Voltijds –  A1a-A3a

Jouw functie

Als ICT-Coördinator sta je in voor het verder uitbouwen van een performante ICT-dienst voor gemeente en OCMW. Samen met je 5-koppig team zorg je ervoor dat onze servers en netwerken ons nooit in de steek laten. Je geeft vorm aan het  strategisch ICT-beleid, volgt technologische evoluties op de voet en werkt ICT-projecten uit vanaf het prille begin tot de uiteindelijke uitvoering en opvolging ervan.

Wil jij Schoten verder stuwen in de digitale dienstverlening en heb je daarbij oog voor efficiëntie en informatieveiligheid? Dan ben je de persoon die we zoeken!

Jouw profiel

Je hebt een sterke visie, goede communicatieve vaardigheden en een degelijke kennis over ICT zowel op vlak van beleid, strategie, architectuur, governance en projecten. Je hebt de kwaliteiten om een team te leiden en te coachen. Je hebt het talent om organisatiebehoeften te vertalen naar ICT-oplossingen die onze dienstverlening verbeteren.

Je hebt een masterdiploma in de informatica of een masterdiploma, aangevuld met een bijkomende opleiding in informatica. Als je niet over een (master)diploma beschikt, kom je in aanmerking als je minimum over vijf jaar relevante ervaring beschikt en slaagt voor een capaciteitstest. 

Ons aanbod

  • Aanvangswedde met een minimum bruto maandloon van 046,98 euro. Relevante beroepservaring wordt gevaloriseerd tot een maximum van 5.361,86 euro.
  • 35 dagen vakantie per jaar en glijdende werktijden
  • Maaltijdcheques van 6,5 euro
  • Bijkomende extralegale voordelen zijn gratis hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding of tussenkomst abonnement openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer én ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

 

Interesse? Zin om ons team te komen versterken? Dan ontvangen we je kandidatuur graag voor 12 oktober 2018. CV, motivatiebrief en een kopie van je diploma, te bezorgen aan schoten@searchselection.com. Opgelet! Enkel volledige kandidaturen worden in aanmerking genomen. Heb je geen (master)diploma maar wel relevante ervaring, vermeld dit dan duidelijk in je CV en/of motivatiebrief. 

Meer informatie over de functie en de selectieprocedure op www.schoten.be