Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vacature: Stad Izegem zoekt een Technisch medewerk(st)er ICT/GIS

27/04/2021

De functie

Als IT medewerker helpdesk heb je een ondersteunende functie binnen 'Team Digitaal'.  Je bent het eerstelijns aanspreekpunt van de helpdesk IT. Je voert zelfstandig je opdrachten uit binnen de domeinen IT, data en occasioneel ook GIS. Je werkt oplossingsgericht en kan de juiste prioriteiten stellen. Je werkt nauwkeuring en gestructureerd met data. Je verzorgt ook een deel van de dagelijkse administratie van 'Team Digitaal' zoals bestellingen, stockbeheer,...

Vanuit 'Team Digitaal' kijken de gemeente naar haar organisatie met een ruime en innovatieve bril. 'Team Digitaal' streeft naar een digitale toekomst en motiveert andere medewerkers om samen te evolueren en te vernieuwen. Binnen het team heb je nog 4 collega’s: de organisatiecoach, de expert digitalisering, de systeembeheerder en de expert service desk.

Meer info hier.

Profiel

 • Je hebt minimum een diploma hoger secundair onderwijs dat toegang geeft tot niveau C of je kan dit diploma ten laatste voorleggen bij indiensttreding
 • Je hebt een goed ICT-technisch inzicht en goed inzicht in de basis netwerkconfiguratie, zelfs al heb je geen diploma in die richting. Heb je al een relevante opleiding gevolgd (bijv. als informaticabeheerder of PC-technicus) dan is dat een pluspunt
 • Je hebt een technische kennis van Windows (clients en server) omgeving. Enige kennis van VMWare, netwerkbeheer, scripting, HTML, CSS, WordPress, Drupal… is een voordeel
 • Je communiceert vlot, klantgericht en op een vriendelijke manier met verschillende doelgroepen: je bent empathisch, luistervaardig en rustig. Je staat elke medewerker zo goed mogelijk bij, niet alleen omdat het je job is maar ook en vooral omdat je graag mensen helpt
 • Je bent een teamspeler maar kan ook zelfstandig werken 
 • Je kan discreet omgaan met vertrouwelijke informatie 
 • Je bent servicegericht, stressbestendig
 • Je werkt methodisch, precies en ordelijk
 • Je houdt van analytisch en probleemoplossend werken: je bent in staat om een probleem snel te detecteren door de juiste vragen te stellen aan de medewerker. Je pakt elk probleem meteen aan en bedenkt zelfstandig de meest efficiënte oplossing

Aanbod

Een voltijds contract van onbepaalde duur (38u)

 • Verloning volgens de geldende weddeschalen C1-3, alle relevante beroepservaring wordt meegenomen.

 • Maaltijdcheques van 7 euro

 • Fietsvergoeding (0,24 euro/km) en gratis abonnement openbaar vervoer voor woon-werkverkeer

 • Gratis hospitalisatieverzekering, gunsttarief voor partner en kinderen

 • Groepsverzekering (2de pensioenpijler van 3%)

 • Aansluiting bij de sociale dienst GSD-V

 • Een gezonde balans tussen werk en privé dankzij een soepele werk- en verlofregeling en glijdende uren

 • Een uitgebreid verlofstelsel (30 tot 35 dagen)

 • Mogelijkheid tot telewerk 

 • Begeleiding en omkadering voor een goede start: je start vanaf dag 1 met een doorgedreven opleiding en leert ook heel veel on-the-job. Stap voor stap ontdek je alle IT-tools en applicaties die bij onze organisatie gebruikt worden. Een schat aan knowhow! Ook later in je loopbaan word je regelmatig bijgespijkerd zodat je kennis up-to-date blijft.

 • Als support kom je elke dag in contact met medewerkers uit de hele groep. Je wordt door iedereen gewaardeerd omdat je praktische oplossingen aanreikt. Ook binnen je team staan de collega’s altijd voor je klaar. Toffe sfeer verzekerd

 • Een fijne werkomgeving met heel wat activiteiten aangeboden door ons jobfitteam.

 Solliciteren kan hier.