Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Aankoopcentrale

Terugblik

In het verleden is vaak gebleken dat verschillende besturen het bos door de bomen niet meer zagen tussen alle bestaande Microsoft licenties. Daar wou V-ICT-OR een einde aanbrengen door een bestek uit te schrijven voor het gunnen van een opdracht m.b.t. het aanbieden van Microsoft licenties aan de laagste prijs.

Het gevolg daarvan is onze Aankoopcentrale via dewelke wij verschillende Microsoft-licenties en additionele services kunnen aanbieden aan V-ICT-OR leden aan de meest voordelige prijs op de markt.

Concept

De opdrachtencentrale van V-ICT-OR heeft een overeenkomst afgesloten met zodat er vanaf 2019 zeer voordelige Microsoft licenties kunnen aangeboden worden aan V-ICT-OR leden.

Deze overeenkomst kan leiden tot een ferme besparing in het budget van uw bestuur!

Dit initiatief kadert in het VlaVirGem verhaal waarin V-ICT-OR van elke stad/gemeente een ‘Smart City’ wil maken. Het is dan ook via dit portaal dat men bestellingen van zowel Microsoft licenties als additionele services, zoals implementatiebegeleiding en opleiding zal kunnen ingeven. Tijdens de onderhandelingen werd er steeds gestreefd naar de goedkoopste prijs. Ook het aanbod en het beheer van de licentiemodellen zal op een overzichtelijke manier weergegeven worden, iets wat vaak een struikelblok bleek te zijn bij lokale besturen.

Welke licenties zijn er beschikbaar?

Naast de verschillende Microsoft licenties zijn er ook aanvullende services beschikbaar. 
Een overzicht vindt u in dit bestand.

 

Doelgroep

Alle Vlaamse gemeenten die lid zijn van V-ICT-OR kunnen Microsoft licenties aankopen via onze aankoopcentrale.

Meerwaarde

De meerwaarde van dit project is dat wij samen met onze partner kunnen zorgen voor :

  • een duidelijk overzicht van de mogelijke licenties
  • altijd de laagste prijs
  • een gemakkelijk platform om over te gaan tot een bestelling

Prijs

Met dit project streven we het rode prijzen principe na. Vindt u ergens anders toch een betere prijs, contacteer ons dan via aankopen@v-ict-or.be.

Start!

  1. U moet lid zijn van V-ICT-OR.
  2. U moet bevestigd zijn als medewerker van uw bestuur binnen VlaVirGem.be.
  3. U moet toetreden tot de opdrachtencentrale. Dat kan door deze modelbeslissing ondertekend terug te bezorgen aan V-ICT-OR. 
  4. Eens uw modelbeslissing goedgekeurd wordt door V-ICT-OR krijgt u een mail met instructies waarna u verder kan gaan met uw bestelling. 

>> Ga van start

Contact