Hoe lid worden?

1. Lidgeld werkelijke leden (individuele leden uit lokale besturen)

Het lidgeld bedraagt € 250 per kalenderjaar voor het eerste lid van een bestuur. Voor elk bijkomend lid van hetzelfde bestuur wordt € 25 gevraagd. Inschrijven doe je door het invulformulier onderaan deze pagina in te vullen. Je wordt lid na het betalen van de factuur. Een effectief lidmaatschap is persoonlijk en geeft een persoon toegang tot alle voordelen van de vereniging. In het oog springen onder andere de sterke prijsvermindering voor cursussen en de gereduceerde prijzen voor activiteiten.

Effectieve leden zijn stemgerechtigd op de Algemene Vergadering en kunnen opgenomen worden in de Raad Van Bestuur van V-ICT-OR vzw.

 


2. Lidgeld andere organisaties

Het lidgeld voor agentschappen van de Vlaamse overheid en intercommunales bedraagt € 950,00 per organisatie en dit per kalenderjaar. Dit betekent dat deze organisaties als organisatie lid worden (terwijl het lidmaatschap voor lokale besturen persoonsgebonden is) en zonder beperking van het aantal deelnemers kunnen genieten van de ledenvoordelen (deelnemen aan de activiteiten waar prijzenvoordelen gelden, specifieke toegang tot website…).

Ook zij nemen deel aan de Algemene Vergadering, maar zijn niet stemgerechtigd. Ook ICT-ers uit andere overheden kunnen toegetreden lid worden. Zij nemen voor het overige als volwaardig lid deel aan de activiteiten van V-ICT-OR vzw en genieten dezelfde voorwaarden. 


3. Premium lidmaatschap (lokale besturen)

Binnen het premiumlidmaatschap van 7.850 € krijgt u een ondersteuningspakket (van 10 dagen) ter beschikking naast een lidmaatschap zoals onder (1) omschreven, voor alle medewerkers in uw organisatie. Zonder beperking van het aantal deelnemers kan u genieten van de ledenvoordelen (deelnemen aan de activiteiten waar prijzenvoordelen gelden, specifieke toegang tot website…).

Iedereen kan deelnemen aan de Algemene Vergadering, maar er is slechts één persoon per organisatie stemgerechtigd. 

 

4. Lidgeld toegetreden leden (lokale besturen)

Om ook besturen de mogelijkheid te geven te genieten van bepaalde voordelen van de vzw werden toegetreden lidmaatschap in het leven geroepen. Dit pakket is beperkter dan bij een individueel lidmaatschap. Een ‘toegetreden lidmaatschap’ maakt het wel mogelijk dat alle lokale besturen als volledige entiteit (toegetreden) lid worden. Deze toegetreden leden (de facto dus lokale besturen) kunnen vanaf dat moment genieten van een pakket voordelen welke speciaal voor hen werden samengesteld.

Toegetreden lidmaatschap is gratis.

Besturen die effectieve leden in hun rangen tellen, zijn dus niet automatisch toegetreden lid. Ook zij moeten een effectief besluit nemen om van de voordelen te kunnen genieten. 


Het lidgeld is vrijgesteld van BTW.

Alle info omtrent lidmaatschap aanvragen of opzeggen kan je aanvragen via ledenbeheer@v-ict-or.be.

 

Heb je reeds een V-ICT-OR website gebruikersaccount?

Vraag je lidmaatschap aan via je profielpagina.

Heb je nog geen V-ICT-OR website gebruikersaccount?

Maak een nieuwe gebruiker aan en word lid.

Of...

Word met je organisatie of vereniging partner van V-ICT-OR

Kies een plan en vul het formulier in

Bankgegevens V-ICT-OR