Bronzen Bedrijfsleden

Is jouw bedrijf geïnteresseerd om lid van V-ICT-OR te worden? Dan hebben we voor u verschillende mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op!

 

Bronzen Bedrijfsleden

2imagine is specialist in software oplossingen om marketing processes te optimaliseren. Middels onze sjabloon software kunnen medewerkers online samenwerken aan grafische documenten zonder specifieke vorming.
Deze oplossing wordt als een Cloud service aangeboden.

Apogado is an independent information technology company focusing on sustainable, future-proof integration

Awingu is a workspace aggregator that gives users secure access to corporate IT resources such as company applications and data.

AXS GUARD biedt een all-in-one oplossing om uw bedrijfsnetwerk en bijhorende applicaties veilig en naadloos te verbinden met het internet.
Onze oplossing kan eenvoudig worden geïntegreerd in elk netwerk en is zeer makkelijk te beheren. Bovendien is deze speciaal ontworpen met het oog op beveiligde site-to-site verbindingen, telewerk, sterke authenticatie, het detecteren en voorkomen van cyberaanvallen.

B.A. The Linux Integrator

BLACK BOX Network Services nv Cabling; data & telephony; server room & data center; security and access control; wireless connections

Citymesh is een Belgisch erkend  BIPT-operator, gespecialiseerd in de uitbouw en onderhoud van draadloze datanetwerken (indoor en outdoor) en straalverbindingen. Sinds 2016 bezitten we een eigen private LTE frequentie (4G/5G). Hierdoor kunnen we een uiterst betrouwbare breedband communicatieoplossing uitwerken. In reeds heel wat steden en gemeenten hebben we een publiek outdoor wifinetwerk geïmplementeerd. Hiervoor maken we ook gebruik van ons zelf-ontwikkeld managementplatform, WiFiLAB.

Codabox Via CodaBox krijgt u als boekhouder of ondernemer snel toegang tot elektronische bankuittreksels, verkoopfacturen en andere documenten. Deze documenten kunnen bovendien makkelijk worden ingelezen in uw boekhoudprogramma. De overdracht van boekhoudkundige documenten aangeleverd door sociale secretariaten kan ook geautomatiseerd worden. Zo bespaart u als boekhouder tijd en uw klanten onnodige kosten.
Met Zoomit verstuurt u facturen, loonbrieven, kredietkaart afschriften en andere financiële documenten rechtstreeks naar de eindklant waar ze met de veiligheid en het gemak van PC banking gelezen en betaald kunnen worden.

Conxillium is in 2015 ontstaan uit het samengaan van een aantal ondernemingen met als gemeenschappelijke missie: het verbeteren van de betrouwbaarheid van de lokale overheid.
Elke onderneming biedt met eigen applicaties in het eigen specialisme dé beste en bewezen oplossingen. Op basis van open standaarden en koppelingen leggen we de nodige en gewenste verbindingen met alle systemen. Zo helpen we gemeenten de dienstverlening te verbeteren tegen lagere kosten voor de burger en wordt de burger ontlast.

Data Unit Innovatieve infrastructuur en security oplossingen ter bevordering van de productiviteit. Snelle, betrouwbare en veilige netwerken waarmee je kan werken vanop gelijk welke locatie en apparaat 

Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transitie van bedrijven. Met meer dan 9.000 medewerkers actief in 19 landen en een geconsolideerde omzet van meer dan €2.3 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering

F5 Maakt apps sneller, slimmer en veiliger voor de grootste bedrijven ter wereld, dienstverleners, overheden en consumentenmerken.
F5 levert cloud- en beveiligingsoplossingen die organisaties in staat stellen om een applicatie-infrastructuur te kiezen zonder dat ze aan snelheid en controle inboeten.

Ferranti Computer Systems, leverancier van “zorgeloze IT-oplossingen”, is een sterke speler in de Vlaamse overheidssector. Wij begrijpen de complexiteit en behoeften van de publieke sector en helpen uw administratie te optimaliseren door uw netwerken te verbinden over drie platformen: in jouw organisatie, via onze Ferranti Cloud en via de publieke Cloud. Een specialisatie die ons uniek maakt, zoals we hebben waargemaakt voor Stad Sint-Niklaas en OCMW Mortsel.

G DATA Met onze antivirussoftware sluit u potentiële toegangspoorten voor cybercriminelen: onze proactieve en reactieve beveiligingsmaatregelen werken optimaal met elkaar samen om de gevaren van virussen, wormen en trojanen tegen te gaan. De bedrijfsoplossingen van G DATA bevatten daarnaast nog veel meer functies die het beheer van alle netwerkcomponenten vereenvoudigen en tegelijk uw gevoelige bedrijfsgegevens beveiligen. Met behulp van één beheerconsole behoudt u het overzicht over belangrijke veiligheidspatches en de toepassingen in uw netwerk.

GEO-IT Geo-IT bouwt innovatieve toepassingen en apps voor CAD, GIS, BIM Architectuur en Infrastructuur ontwerp, Engineering en Product design. Onze softwareoplossingen worden dagelijks ingezet door duizenden gebruikers bij meer dan 1.500 klanten. Wij zijn een toonaangevende Belgische verdeler van Autodesk producten als erkend Autodesk Gold Partner, erkend Autodesk Training Center en erkend Autodesk Developer. Geo-IT helpt u graag met het kiezen van het juiste product voor uw noden en met maatwerk. Ons serviceteam staat klaar met uitgebreide helpdesk support en met maatwerk om u te ondersteunen bij ingebruikname het gebruik van de software. U kan eveneens kiezen uit een uitgebreide waaier aan opleidingen, zodat u onze oplossingen optimaal kan inzetten voor uw werkzaamheden. Geo-IT bouwt graag mee aan uw succes. De webgebaseerde Geo-IT GIS™ software, is gebouwd op het wereldwijd gebruikte MapGuide Open Source platform. De uitgebreide raadpleeg- en tekenfunctionaliteit en de koppelingen met databanken, zijn de basis voor diverse modules, ontwikkeld voor verschillende taken binnen de gemeentelijke overheid en voor bedrijven die grote terreinen beheren. Meer weten? Neem een kijkje op onze website www.geoit.be of contacteer ons via info@geoit.be

GET Marktleider in tijdsregistratie, personeelsplanning en elektronische beveiliging. 

IGEL Technology levert een breed gamma van eenvoudige, veilige en slimme hardware en software oplossingen. IGEL is revolutionair in zijn eenvoud! IGEL oplossingen maken het leven van IT makkelijker door het beheer van de toegang tot bijna eender welke vorm van server-gebaseerde werkplekken  en applicaties, te vereenvoudigen,  met de mogelijkheid om elke thin client te beheren vanuit één enkele interface.”

JCC Software Ambitie voor excellente dienstverlening

Nalantis heeft een Artificieel Intelligente (AI) technologie ontwikkeld die machines toelaat om tekst en natuurlijke taal te begrijpen. Deze nieuwe generatie ‘Natural Language Understanding’ (NLU) kan ingezet worden in verschillende talen en domeinen. Zo werd recentelijk AI en NLU voor de eerste maal ingezet om de Besluitvorming van de Stad Gent contextueel te ontsluiten. Samen met Digipolis Gent en de Stadsdiensten werd een CityNet prototype ontwikkeld en succesvol getest. De uitrol van deze technologie zal zich binnenkort vertalen in een efficiëntere interne werking gekoppeld aan een vernieuwde service naar de burger toe in het kader van Openbaarheid van Bestuur. Op korte termijn worden intelligente e-loketten, geautomatiseerde chatdiensten en Social Media Bots (oa. Facebook Messenger) voor de burgers mogelijk doordat zowel de onderliggende data en bijhorende vraagstellingen in natuurlijke taal begrepen worden en dit doorheen verschillende talen.

NET-IT Uw CRM. Kwaliteit Telt.

Novosys Vendor independent IT Services and Consultancy. System Engineers - DBAs - System Architects. Certified Information Security Consultants ( GDPR / DPO ). Support and review for IT systems and applications with focus on Stability, Reliability, Robustness, Performance and Security. Support and review for Mainframe “legacy” systems (z/OS, DB2, IMS, CICS, MQ) and Multi-Tier applications (Linux, Unix, Windows, iOS) including e.g. java and dotnet technologies. 30 years of experience with enterprises in multiple countries in Europe and in multiple domains including banking, insurance, government,  health care, legal, law enforcement, payroll, tax, scientific research, industries, multinationals,  R&D, …

Paddle Paddle is een joint venture die in het kader van het kañooh raamcontract met de Vlaamse overheid een eigen CMS heeft ontwikkeld en maandelijks voorziet van gratis updates. Het CMS is gebouwd voor gebruikers zonder technische ervaring. Daarnaast kan je via het raamcontract gebruik maken van alle diensten aan je websites te analyseren, te bouwen en verder te laten groeien.
Het kañooh raamcontract is beschikbaar voor de Vlaamse Gemeenschap, maar ook andere diensten, instellingen en rechtspersonen die afhangen van de Vlaamse Gemeenschap, het Vlaamse Gewest, de Federale Overheid, andere gewesten en gemeenschappen, lokale besturen en provinciale overheden en de Vlaamse Gemeenschapscommissie kunnen er gebruik van maken.

Ricoh Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 80 jaar de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Vanuit de tagline imagine. change. helpt Ricoh met services en technologieën die inspireren tot innovatie, aanzetten tot duurzaamheid en helpen de business te groeien. Dit doen we met oplossingen op het gebied van printing, document management, production printing, visual communications, IT- en outsourcingsdiensten, digitale camera’s en industriële oplossingen.

Rittal is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van oplossingen voor industriële kasten, stroomverdeelsystemen, systeemklimatisering en IT-infrastructuur. Tot het ruime assortiment behoren infrastructuuroplossingen voor modulaire en energie-efficiënte datacenters met innovatieve veiligheidsconcepten voor fysieke data- en systeembeveiliging. Systeemoplossingen van Rittal worden toegepast in nagenoeg alle sectoren van de industrie, in de machine- en installatiebouw en de IT- en telecomsector.

Syx Automations Perfecte automatisering van uw sport-, cultuur, jeugd, en recreatiedienst

Telenet Openbare diensten hebben nood aan professionele oplossingen

The Safe Group is een hecht team dat gepassioneerd is door spitstechnologie en klantenservice, gefocust op maatwerk voor de klant.  We voorzien lokale overheden, politiezones, bedrijven en festivals van bewakingscamera’s, beveiliging, wind- en geluidsmeters, communicatienetwerken, informatieschermen, enzovoort. Onze unieke positie als integrator in de markt in combinatie met de capaciteit om zelf hoogtechnologisch te ontwikkelen, laat ons toe om zelfs de meest veeleisende klanten met de meest uitdagende projecten te helpen. Daar waar de meeste bedrijven op de grens van hun kunnen stoten, gaat The Safe Group verder. Wij denken mee en zoeken naar de beste oplossing die mogelijk is. We zijn flexibel, behalen al onze afgesproken deadlines en nemen zorgen weg bij onze klanten door onze technische en operationele expertise. Vanuit de Corda Campus, het hart van de Limburgse ICT-wereld in Hasselt, bedienen wij klanten uit binnen- en buitenland.

Trius

Ultimo Belgium BVBA Flexibele & gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor de optimale inrichting van Maintenance Management, Facility Management & IT Service Management

VanRoey.be vertaalt ICT en technologie in een strategisch voordeel voor lokale besturen. Vier pijlers staan centraal: security, cloud, mobile en applications. Via Smals leveren wij u het volledige Fortinet security portfolio.

Zeticon uw mediabestanden duurzaam bewaren, eenvoudig documenteren en delen / downloaden is het doel van de MediaHaven software. Mediahaven kan zowel als een Saas oplossing of geïnstalleerd worden op uw hardware.