Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR gaat op e-cafe

Inschrijven
12/06/2020 11:00 — 12/06/2020 12:30

Het is voor iedereen aanpassen tijdens deze corona-crisis... Ook voor ons! Een fysiek babbel aan de toog lukt voorlopig niet, en zelfs met de versoepelingen die er aan zitten te komen lijkt zoiets nog niet meteen haalbaar.

Toch blijven wij overtuigd van informele, gezellige gesprekken met de juiste mensen met kennis van zake... Daarom gaan wij TOCH op café, maar dan op e-cafe met ZOOM.

We hebben nl. allemaal enorm veel aanpassingsvermogen en flexibiliteit getoond de voorbije periode en zijn er van overtuigd dat een leuke "toog-babbel" veel do's en don'ts aan het licht zal brengen. Enkele toonaangevende besturen vertellen wat zij op zeer korte termijn hebben veranderd (gedigitaliseerd) en hoe dat verliep. Maar we weten ook graag welke de zwaarste uitdagingen voor u waren 2 maand geleden en hoe uw bestuur deze heeft aangepakt.

Leren van elkaar staat centraal op 12 juni van 11u00 tot 12u30. Vergezeld van een lekker drankje en begeleid door ZOOM (al meteen een voorbeeld van wat er zoal veranderd is) zijn we ervan overtuigd dat we elkaar de juiste kennis kunnen bijbrengen over alle mogelijk problemen die we ondervonden, en nog steeds ondervinden, en welke technologiën ons hierbij kunnen helpen

Programma
11u00 - 12u30

Inschrijven