Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bescherm jouw organisatie tegen cyberaanvallen

Vandaag vormt cybercriminaliteit een ernstige bedreiging voor bedrijven en overheden. Hoe kan je jezelf hiertegen wapenen? Om de strijd tegen deze vrij nieuwe vorm van criminelen aan te binden, dienen overheden en bedrijven beter met elkaar samen te werken.

V-ICT-OR wil via deze pagina's de samenwerking bevorderen door enkele tips mee te geven, opleidingen voor diverse doelgroepen te voorzien en samen een "quick responsive community" op te zetten die samenwerkt tegen deze steeds stijgende vorm van criminaliteit.

Eerste hulp bij cyberpreventie

Cybersecurity voor jouw organisatie start hier! Lees de vijf technische maatregelen die je vandaag al kunt nemen, uitgelegd in klare taal…

  1. Gebruik een firewall om jouw internetverbinding te beveiligen
  2. Kies de zwaarste beveiligingsinstellingen voor jouw toestellen en software
  3. Controleer wie toegang heeft tot jouw data en diensten
  4. Bescherm jezelf tegen virussen en andere malware
  5. Hou je apparaten en software up-to-date
Meer lezen

Onze Cyberopleidingen

Vanaf mei start V-ICT-OR met specifieke cybertrainingen. Elke opleiding is gericht naar een bepaald profiel. We maken een onderscheid naar het management, de eindgebruiker en de IT-afdeling (zowel technisch als leidinggevend).

Button_meer_informatie-01.png

Ontdek de opleidingen Hou me op de hoogte

Sluit aan bij onze Quick Responsive Community

Ik wens als geregistreerde gebruiker op de hoogte gebracht te worden van de informatie die verspreid wordt via de Quick Responsive Community.

  Ik schrijf me in voor de QRC


Ik wens als geregistreerde expert informatie te verspreiden via de Quick Responsive Community, zonder commerciële doeleinden, met als doel iedereen beter te informeren en bewuster te maken van de gevaren en mogelijke preventiemaatregelen tegen cybercriminaliteit. Het is bij deze toegestaan de mogelijke bedrijfskenmerken kenbaar te maken.

  Stel informatie ter beschikking

Schrijf nu in voor de denktank Cybersecurity (privaat-publiek)

Inschrijving werkgroep Cybersecurity

Opgelet: Om dit formulier te verzenden moet je eerst inloggen

 


 
Dit initiatief is een samenwerking van