Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy: 'Een Digitaal Dashboard van een Slimme Stad of Gemeente … stap één.'

Inschrijven
25/06/2020 14:00 — 25/06/2020 15:00
Banner

Stel, een overheid beslist om een autoluwe zone in een deel van haar grondgebied in te richten. De belangrijkste motivatie hiertoe kan zijn de leefbaarheid voor haar inwoners verbeteren door de luchtkwaliteit verhogen en ‘rust’ terug te brengen. Het heeft echter ook als neveneffect dat het doorgaand verkeer zich anders zal organiseren (mobiliteit), handelaars in die zone minder vlot bereikbaar zijn voor auto’s (lokale economie), lucht-/geluidshinder op andere plaatsen zich kan manifesteren (leefbaarheid) …

Een overheid die een data-gedreven beleid wil voeren en de impact van een ingevoerde maatregel wil opvolgen in diverse domeinen, heeft nood aan een Smart City Enablement Platform om verscheidene digitale datastromen centraal samen te brengen, er inzichten uit te halen en innovatieve toepassingen op te (laten) bouwen.

Telenet biedt dergelijk Smart City Enablement Platform aan, verrijkt met een aantal ondersteunende diensten, in lijn met de smart city visies van imec, Smart Flanders (VLOCA) en internationale smart city organisaties zoals OASC en FiWare.

Tijdens deze GRATIS webinar kom je er alles over te weten!

Herbeleef het webinar hieronder

(enkel voor leden)

Herbekijk het webinar hier! Lees de Q&A
Bekijk de presentatie
   

 

Programma
14u00 - 15u00

Organisator

V-ICT-OR vzw

marcom@v-ict-or.be

Locatie
MS Live event


Inschrijven