Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Microsoft Azure - fundamentals (M-AZ-900T01)

Inschrijven
25/02/2022 09:00 — 25/02/2022 17:00

Met meer dan 200 producten en cloudservices, kan Microsoft Azure veel bieden voor uw organisate. Maak kennis met Microsoft Azure in deze Azure Fundamentals cursus. Deze geeft u een goede basiskennis voor de implementatie van Microsoft Azure in uw organisatie.

Dit is een door Microsoft officiëel erkende opleiding - gebracht door de experts van Global Knowledge.

Deze Microsoft Azure - fundamentals-cursus biedt basiskennis over Azure-concepten, core Azure-services, kernoplossingen en beheertools, algemene beveiliging en netwerkbeveiliging, governance-, privacy- en compliancefunctie, Azure-kostenbeheer en Service Level Agreements. Na deze cursus beschikt u over de basiskennis om goede voordelen uit de Azure cloud te kunnen halen en kunt u gemakkelijk én veilig te werk gaan.

Deze cursus focust zich op de theorie en biedt geen tijd om praktische hands-on activiteiten te doen.


TRAININGSDOELSTELLINGEN

  • U leert de basisconcepten van cloud computing en Azure. Ook leert u hoe u Azure subscripties en account kunt opzetten.
  • U kent de voordelen van cloud computing services en het gebruik hiervan. U kent de verschillende categorieën en types van cloud computing. U kent de concepten, hulpbronnen, middelen en terminologie die nodig zijn om te werken met de Azure architectuur.
  • Kennis van de hoofdservices beschikbaar in Microsoft Azure.
  • U leert over de kernoplosssingen die de verscheidende tools en services van Microsoft omvatten.
  • U leert over de algemene security en netwerksecurity kenmerken. Ook leert u hoe u deze kunt inzetten zodat al uw cloud middelen en bronnen veilig en vertrouwd zijn én blijven.
  • U leert over de idenitity, governance, privacy en compliance opties. U leert hoe Azure kan helpen om de toegang tot hulpmiddelen veilig te maken en wat het betekent om een cloud governance strategie op te zetten. U krijgt ook te weten hoe Azure voldoet aan de algemene regelgeving en compliance standaarden.
  • U leert over de factoren die kosten beïnvloeden, tools die helpen bij cloud-uitgaves in te schatten en hoe Azure’s service-level agreements (SLAs) een impact kunnen hebben op uw applicatiedesign beslissingen.

 

DOELGROEP
Deze cursus is geschikt voor program managers en technical sales met een algemene voorkennis van IT. De doelgroep wil vooral meer weten over het aanbod en zien hoe componenten worden geïmplementeerd. Uiteraard kan men ook vragen hebben over de producten en features.


-

EXAMEN
Wens je deze cursus af te ronden met het bijhorende officiele examen? Dat kan achteraf (op een latere datum) online. Juiste timing persoonlijk af te spreken met de lesgever. Kost = 95 EUR.

Programma
09u00 - 17u00

online - door Global Knowledge (Mokonnen)

Organisator

Global Knowledge

Deelnemen

Toegangsprijs

Prijzen zijn exclusief BTW.

Prijsgroep Prijs
Standaard € 695
Effectief Lid V-ICT-OR € 486
Effectief Lid V-ICT-OR (Vlaamse overheid) € 486

Inschrijven