Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Smart Cities @ the summerbar

Inschrijven
27/06/2019 14:00 — 27/06/2019 16:30

Heb je ook 1001 vragen over wat smart cities nu juist inhoudt? Gaat het alleen over mobiliteit en milieu? Of betekent smart cities ook efficiënt inzetten op administratie en dienstverlening?

Laat ons op 27 juni in de namiddag samen met enkele experten de verschillende thema's rond smart cities bespreken op een informele manier rond onze toog, met een hapje en een drankje. Concreet gaat iedereen naar huis met zeer praktische tips om zijn of haar lokaal bestuur ook om te zetten in een smart bestuur.

In maart ging er al een eerst "@ the bar" event door : DPO's @ the bar. Het was even afwachten of onze DPO's het concept konden smaken, maar dat bleek achteraf zeker het geval te zijn. Leren van elkaar, op een informele manier stond centraal! Geen éénrichtingsverkeer van één iemand die vooraan spreekt, en anderen die luisteren, maar wél dialoog tussen u, uw collega’s en experten. Kijk even snel mee hoe het er toen uitzeg, want dat is wat we met deze smart cities @ the summerbar opnieuw willen creëren.

Programma
14u00 - 16u30

Smart Cities @ the summerbar

Organisator

V-ICT-OR vzw

Locatie
Gaston Rooftop Bar
Hurstweg 8
9000 Gent
Deelnemen

Toegangsprijs

Prijzen zijn exclusief BTW voor niet-leden, en vrijgesteld van BTW voor effectieve leden.

Prijsgroep Prijs
Standaard € 140
Effectief Lid V-ICT-OR € 90
Effectief Lid V-ICT-OR (Vlaamse overheid) € 90
Bedrijfslid € 90

Inschrijven