Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy - Hoe reageren tijdens en na een cyberaanval

Inschrijven
11/02/2022 09:00 — 11/02/2022 12:00

De cijfers liegen er niet om: ”In 2021 werden maar liefst 81 procent meer cyberaanvallen gepleegd op bedrijfsnetwerken in ons land dan in 2020” De Morgen, zaterdag 15/01/2022. Voor veel (private / publieke) organisaties betekende dit dat ze 9x per uur werden aangevallen.Wat doe je tijdens een cyberaanval?
Maak kennis met de ‘The Cyber Kill Chain’, de 7 fasen van een cyberaanval. Kom te weten welke passende maatregelen in elke fase je kan nemen om erger te voorkomen.

Wat doe je na een cyberaanval?
Wie bel je eerst? Welke organisatie kan je waarmee helpen? Het doel is te komen tot een set van acties die jou in staat stelt om met enige zekerheid de juiste stappen te zetten wanneer je geconfronteerd wordt met een cyberaanval.

Dit webinar wordt gegeven door Kurt Penninck, Directeur Privacy & Security van V-ICT-OR en auteur van het nieuwe themaboek “Privacy en Gedragsverandering”.

Doelgroep > in de eerste plaats is deze sessie organisatorisch van aard; technische begrippen worden niet geschuwd, maar zijn ondergeschikt. Of anders gezegd: het is niet onmiddellijk een webinar louter voor IT'ers, wel voor DPO's, beleidsmensen, project managers, ....

WELKOM!

Programma
09u00 - 12u00

door Kurt Penninck

Teams webinar event.

Organisator

V-ICT-OR vzw

Deelnemen

Toegangsprijs

Prijzen zijn exclusief BTW.

Prijsgroep Prijs
Effectief Lid V-ICT-OR € 95
Effectief Lid V-ICT-OR (Vlaamse overheid) € 95
Standaard € 195

Inschrijven