Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

20140918 - Dag van de Digitale Communicatie (Standhouders - Bedrijven (niet-partners))

Inschrijven
18/09/2014 09:00 — 18/09/2014 16:00

Op donderdag 18 september 2014 organiseren V-ICT-OR, de Vlaamse ICT Organisatie, en Kortom - Vereniging voor Overheidscommunicatie, een nieuwe Dag van de Digitale Communicatie. Net zoals vorig jaar, mikken we niet enkel op lokale besturen maar richten we ons naar alle overheden. Bovendien staan niet enkel de websites maar alle vormen van digitale communicatie centraal.  

Graag nodigen we uw bedrijf uit om aanwezig te op de beursvloer met een stand.  

De Dag van de Digitale Communicatie vindt dit jaar plaats in gebouw R van de Universiteit Antwerpen. De deelnemers van lokale en bovenlokale besturen krijgen tijdens twee plenaire lezingen en een achttal workshops talrijke tips, getuigenissen en aanbevelingen over hoe ze de digitale communicatie van hun bestuur kunnen verbeteren. Het programma voorziet ruim de tijd tot netwerking en bezoek aan de beursvloer.

Dit jaar reiken we opnieuw verschillende awards uit voor het beste project rond digitale communicatie.

In de voorbije jaren werd deze studiedag door ruim 200 aanwezigen bijzonder goed gesmaakt. Ook dit jaar verwachten we opnieuw een ruime belangstelling.

Deelname met stand: 
De prijs van een standplaats voor partners van V-ICT-OR of Kortom bedraagt € 500,- (excl. BTW). De prijs voor niet-sponsors bedraagt € 750,- (excl. BTW). Deelname van 2 medewerkers is inbegrepen in deze prijs. Wij bieden een standplaats van B 3 m x D 2 m met elektriciteitsaansluiting en wireless internet. 

Inschrijving: klik op de knop 'inschrijven', daar vink je 1 persoon aan, in de volgende stap van de inschrijving kan je de tweede standhouder invullen.

U kan natuurlijk ook zonder stand aan dit event deelnemen en de workshops bijwonen. Meer informatie vindt u vanaf midden augustus op de website V-ICT-OR (www.v-ict-or.be) of Kortom (www.kortom.be).

Bouw samen met ons aan het succes van deze dag!

Programma
09u00 - 16u00

Dag Digitale Communicatie (Bedrijven niet-partners)

Organisator

V-ICT-OR vzw

Locatie
Universiteit Antwerpen
Lange Winkelstraat - Gebouw R
2000 Antwerpen
België
Deelnemen

Toegangsprijs

Prijsgroep Prijs
Standaard € 750
Inschrijven