Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

App in a Day - C-Clear Partners: Materiaalontlening

Inschrijven
07/10/2021 09:00 — 07/10/2021 16:00
Banner

PowerApps: “Materiaalontlening” Power App in Day

Ga samen met C-Clear Partners aan de slag om in één dag een app te maken voor materiaalontlening.

Tijdens deze App in a Day ontwikkelen we samen een platform voor materiaalontlening. Gebruikers kunnen zich bij een centraal punt aanmelden om verschillende soorten materialen te ontlenen. Bij de ontleen-organisaties wordt dezelfde app gebruikt om aan te duiden dat het product werd afgehaald en om de reservatie te voltooien. Voor hen voorzien we bijkomend (via extra security) ook een overzicht met gereserveerde materialen. Voor het centraal beheer wordt een integratie met Power BI -de business intelligence suite van Microsoft - ingesteld om eenvoudig analyses te kunnen maken op basis van de data die de app aanlevert.  

Deze workshop vindt plaats online en staat open voor maximaal 10 deelnemers. Het is volledig gratis. Inschrijvingen gebeuren op basis van het first-come-first-serve principe met één deelnemer per organisatie.

Power Apps is een onderdeel van het low-code Power Platform van Microsoft. Dit platform maakt het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier apps te bouwen.   

Ervaar zelf de kracht van het Power Platform van Microsoft tijdens deze "App in a Day" sessie, waarin we op één dag tijd samen een app uitwerken van a tot z! Zo bouwen we samen een oplossing die meerwaarde brengt voor u en de burger. 

Hieronder vindt u een customer case van de Gemeente Duffel, die tijdens een vorige sessie actief mee aan de slag gingen met de “Bezoekersregistratie” app. Meer info over deze specifieke app kan steeds nagevraagd worden via V-ICT-OR of C-Clear Partners.

 

Programma
09u00 - 16u00

Materiaalontlening

Jurgen Bosmans / Axelle Verdonck

Organisator

V-ICT-OR vzw

marcom@v-ict-or.be