Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

App in a Day - C-Clear Partners: Onkostenregistratie

Inschrijven
16/12/2021 09:00 — 16/12/2021 16:00
Banner

Ga samen met C-Clear Partners aan de slag om in één dag een app te maken voor onkostenregistratie.

Tijdens deze App in a Day ontwikkelen we samen een platform voor onkostenregistratie. 

Deze workshop vindt plaats online en staat open voor maximaal 10 deelnemers. Het is volledig gratis. Inschrijvingen gebeuren op basis van het first-come-first-serve principe met één deelnemer per organisatie.

Power Apps is een onderdeel van het low-code Power Platform van Microsoft. Dit platform maakt het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier apps te bouwen.   

In deze sessie gaan we samen een low-code applicatie bouwen waarop medewerkers op snelle wijze hun onkosten kunnen registreren. We maken een visuele app die zowel kan dienen voor de invoer van nieuwe uitgaven als voor het scannen van onkostennota's. Op die manier kunnen de medewerkers op eender welke locatie onmiddellijk deze administratie afhandelen. We bouwen ook een dashboard voor de medewerker waarin die een overzicht krijgt van zijn eigen onkosten.  

Vervolgens bouwen we een tweede app die gebruikt kan worden door een leidinggevende. Deze kan ingezet worden voor het valideren van binnenkomende onkosten. Via een dashboard kan de leidinggevende een overzicht krijgen van alle onkosten van al 'zijn' medewerkers.

Ervaar zelf de kracht van het Power Platform van Microsoft tijdens deze "App in a Day" sessie, waarin we op één dag tijd samen een app uitwerken van a tot z! Zo bouwen we samen een oplossing die meerwaarde brengt voor u en de burger.

Programma
09u00 - 16u00

Onkostenregistratie

De webinar vindt plaats tussen 9 uur en 16 uur.

Organisator

V-ICT-OR vzw

marcom@v-ict-or.be

Locatie
Webinar

ONLINE
Inschrijven