Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

CIS - Cyber and Information Security 2024

03/10/2024 09:30 — 03/10/2024 17:00
Banner

‘Alles kan/moet nog steeds beter,
ook cyber- en informatieveiligheid in jouw lokaal bestuur!’

8de editie CIS-dag | donderdag 3 oktober 2024 | Lamot Mechelen


V-ICT-OR plaatst brandend actuele topics mbt cyber- en informatieveiligheid in de publieke sector continu prominent op de agenda.

En of daar nood aan is? Cyber- en informatieveiligheid van lokale besturen daarom even onder de loep: ‘Goed, maar niet uitstekend. Er zijn al grote stappen gemaakt. Maar, kan en moet beter!’, kunnen we met zijn allen uit de resultaten van de thema-audit Informatieveiligheid Audit Vlaanderen concluderen. 

Cybersecurity is essentieel voor lokale besturen om gevoelige informatie te beschermen, cyberaanvallen te voorkomen, de continuïteit van dienstverlening te waarborgen, te voldoen aan wettelijke vereisten en bewustzijn te bevorderen. Door te investeren in cybersecurity kunnen lokale besturen een veilige digitale omgeving creëren - voor zichzelf alsook voor hun burgers.

Redenen genoeg om op donderdag 3 oktober 2024 de vele onderdelen mbt cyber- en informatieveiligheid samen te onderzoeken met onze brede community.

Deze dag in Mechelen biedt de mogelijkheid tot directe persoonlijke interactie en samenwerking met de experts en deelnemers. In deze setting kun je gemakkelijk vragen stellen, discussies voeren en ideeën uitwisselen met je collega's uit de lokale besturen.


Naast de experts sprekers, zijn deze partners aanwezig op de beursvloer.

-/-

VLOTTE BEREIKBAARHEID. 
Met het openbaar vervoer > te voet (10 minuten wandelen) of met bus lijn 1 vanuit het station (Koning Albertplein). Met de auto > Q-Park Lamot bevind zich direct naast het congrescentrum Lamot.

Programma
09u30 - 17u00

WELKOM

Locatie
Lamot - Congres en- erfgoedcentrum
Van Beethovenstraat 8/10
2800 Mechelen