Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Cybersecurity Foundations (2-daagse training) (1/2)

22/03/2022 09:00 — 22/03/2022 17:00

Een sessie gegeven door de experts van Global Knowledge.


Cybersecurity Foundations training.TRAININGSBESCHRIJVING

Als je een carrière in cybersecurity overweegt, dan is dit de training om mee te beginnen. Tijdens deze intensieve hands-on training krijg je kennis van de belangrijkste domeinen die deel uitmaken van cybersecurity.

Deze 2 daagse training is een combinatie van lessen, labs en case studies die je een algemeen beeld geven van de uitdagingen die komen kijken bij het ontwerpen van een veilig systeem en zal je inzicht geven in hoe hackers te werk gaan.

De nadruk ligt op de actuele trends in cyberbedreigingen en hun impact op de veiligheid van organisaties. Je zult standaard terminologie over cyberbeveiliging en algemene compliance-eisen doornemen, voorbeelden van exploits onderzoeken en praktijkervaring opdoen met maatregelen die risico’s verkleinen. In een besloten labomgeving werk je met echte virussen, waaronder botnets, wormen en trojans.

Na deze training heb je een helder inzicht in cybersecurity en hoe je je organisatie kunt beschermen. Deze training biedt de basis om te beginnen met het opbouwen van cybersecurity competenties.

 

DOELGROEP

IT en niet-IT professionals. Als je cybersecurity wilt begrijpen en niet weet waar je moet beginnen, dan begint hier je ontdekkingsreis!

- Personen die hun inzicht in de basisprincipes van cybersecurity willen verbeteren, inclusief bedreigingen, controlemechanismen om de gevolgen te beperken en verantwoordelijkheden binnen de organisatie
- Netwerkprofessionals die hun kennis willen uitbreiden en cybersecurity als carrièrepad willen overwegen
- Leidinggevenden en managers die hun communicatie met beveiligingsprofessionals willen verbeteren en een betrouwbare beveiligingsoplossing op organisatieniveau willen doorvoerenNa deze training heb je een helder inzicht in cybersecurity en hoe je je organisatie kunt beschermen. Deze training biedt de basis om te beginnen met het opbouwen van cybersecurity competenties. 


TER INFO: Dit is deel 1 van een tweedaagse onine training.
Deel 2 vind plaats op donderdag 24/03/2022. Deze tarief is een totaalprijs voor geheel van beide dagen.

Programma
09u00 - 17u00

online - door de experts van Global Knowledge.

Locatie


online
Deelnemen

Toegangsprijs

Prijzen zijn exclusief BTW.

Prijsgroep Prijs
Standaard € 1300
Effectief Lid V-ICT-OR € 995
Effectief Lid V-ICT-OR (groepsabonnement) € 995