Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

eCafé 'The Mind of the Hacker' met Steven De Munter en Koen Mathijs

Inschrijven
10/06/2021 16:00 — 10/06/2021 18:00

Voor het tweede eCafé van het jaar hebben we weer twee topnamen kunnen strikken uit de Internationale wereld van de cyberveiligheid. Op 10 juni nemen Steven de Munter en Koen Mathijs van Cranium ons mee in het brein van hackers.

Cranium is een internationale adviesorganisatie gespecialiseerd in privacy, security en datamanagement. Op haar terrein is Cranium een van de meest gespecialiseerde organisaties in Vlaanderen. De organisatie gaat uit van een holistische  aanpak. Haar multidisciplinaire team zoekt naar oplossingen voor privacy-, security- en datamanagementuitdagingen door bewustwording en gedragsverandering binnen organisaties te realiseren. Fluvius, De Watergroep, de Vlaamse Overheid, BNP Paribas, AXA, AB Inbev, de Haven van Antwerpen, politiezones, lokale besturen... Cranium adviseert enkele van de grootste organisaties in België.

In deze uiteenzetting nemen Steven en Koen de aanwezigen mee in de beweegredenen van een hacker en leggen uit hoe een hacker te werk gaat. Door de beweegredenen van een hacker te begrijpen kunnen bedrijven en organisaties zich beter voorbereiden en beveiligen tegen cyberaanvallen. De uiteenzetting is doorspekt met real life case en voorbeelden. 

Daarna komen we tot een open gesprek over dit cruciale thema. Het is een event voor mensen die willen leren, luisteren en delen. 

Programma
16u00 - 18u00

Steven de Munter en Koen Mathijs, Cranium