Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kom en ontdek het hybride werken in actie, Canon on tour aanwezig op Shopt-IT

15/03/2022

PLATINUM PARTNER COMMUNICATIE

De Corona-pandemie heeft niet alleen de digitalisering versneld, maar heeft ook een grote impact gehad op onze werkplek en op de manier waarop we werken.

Vandaag zijn we allemaal vertrouwd met de nieuwe, hybride werkomgeving waar werken op kantoor wordt gecombineerd met werken van op afstand.

Een nieuwe werkomgeving waar papier en digitale media centraal staan omdat de combinatie van beiden u zal helpen om uw communicaties met burgers, klanten, leveranciers en collega’s nog efficiënter te maken.

Dat afstandswerkers minstens even productief kunnen zijn dan medewerkers op kantoor is ondertussen al gebleken, dus dit is al een zorg minder voor werkgevers.

Waar veel organisaties echter nog wel mee worstelen, is hoe ze zo'n nieuwe hybride werkomgeving zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen inrichten om werknemers optimaal te laten samenwerken van op verschillende locaties.

De sleutel tot succes is de juiste mix van technologie, cloudapplicaties en tools die zullen helpen om bedrijfsprocessen verder te digitaliseren en te automatiseren zodat er sneller kan worden geschakeld in een steeds sneller veranderende wereld.

In onze ‘Hybrid Workspace Truck’, die op 12 mei 2022 aanwezig zal zijn op shopt-IT, zullen wij al uw vragen met betrekking tot het hybride werken beantwoorden en kan u ook het hybride werken in actie zien.


Tot dan…

Het Canon Team


KLIK HIER naar de event pagina.