Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

cyber ​​security escape room op ShoptIT aanwezig

14/04/2022

Is je organisatie goed beveiligd tegen cyberaanvallen? Ben je zeker? Ontsnap dan op ShoptIT 12 mei 2022 uit de Cyber Security Escape Truck samen met de experts van Silta ICT en CISCO! Zet een extra stap naar een veiligere werkomgeving!

HET VERHAAL.
Een ontluisterend inkijkje in het werk van vier buitenlandse spionnen. Ze zien eruit als doodnormale zakenmannen, gedragen zich keurig tijdens hun verblijf in Nederland. Dankzij een tip van de Britten komt de Inlichtingen- en Veiligheidsdienst er al snel achter dat het niet zomaar vier mannen zijn .... Al het bewijsmateriaal in de commandowagen is in gevaar! Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Durf jij het aan?


WAT KAN JE LEREN tijdens deze 45 minuten?
Er zijn meerdere onderwerpen voor de verschillende puzzels. Hieronder volgen voorbeelden:

 • Social Engineering
 • Phishing
 • USB
 • Deepfake
 • Report
 • Ransomware
 • Passwords
 • ID fraud
 • Privacy
 • Data privacy
 • Darkweb
 • Hacking

 WAAROM MEEDOEN?

 • een bijzonder leuke en interactieve manier van bijleren
 • awareness creëren voor cyber ​​security problematiek
 • samenwerken met je collega's uit de sectorLOCATIE.
Buiten op parking PA4 van Flanders Expo dicht bij de ShoptIT beursvloer en tracks zalen.

TIMING.
Kies een tijdslot dat bij je past en ga deze leerrijke / spannende uitdaging aan. Pas op ... plaatsen zijn beperkt! Maximum 8 personen per tijdslot toegelaten. 

INSCHRIJVEN.
Klik hier onder op de sessie van voorkeur en reserveer zo je GRATIS* plekje in deze cyber security escape room.

* VOORWAARDEN:

Deze cyber ​​security escape room is enkel toegankelijk voor personen uit de publieke sector, zoals: steden en gemeenten, agentschappen van de Vlaamse overheid, intercommunales en andere openbare (hulp)diensten ... mét een ticket voor het ShoptIT 2022 event én een registratie van een van bovenstaande 8 sessies. OPGELET: op deze pagina een escape room sessie reserveren geeft niet automatisch ook toegang tot de ShoptIT beursvloer en tracks. Vergeet je dus zeker ook niet in te schrijven voor het ShoptIT event an sich > de eventpage vind je hier.