Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT sprekers in de kijker 👉 stad Mechelen en C-Clear Partners

15/04/2022

Flexibele dienstverlening voor de stad Mechelen: nieuwe oplossing voor (horeca)vergunningen dankzij C-Clear Partners en LB365!

Donderdag 12 mei 2022 Flanders Expo Gent

TRACK 10u40 - 11u30

Sigi Feucht (C-Clear Partners) & Martina Baas (stad Mechelen)

Hoe zorg je ervoor dat burgers kunnen genieten van de flexibiliteit van online dienstverlening (gemeente zonder gemeentehuis) en tegelijkertijd je eigen medewerkers de voordelen van het nieuwe werken blijven ervaren? In deze sessie bekijkt C-Clear Partners samen met partnerstad Mechelen hoe beiden mogelijk zijn binnen LB365 op basis van hun vernieuwde oplossing voor het aanvragen van horecavergunningen.Via deze tool kan een ondernemer vanuit het burgerportaal online een horecavergunning aanvragen. De gehele interne behandeling, goedkeuring en aflevering van de uiteindelijke vergunning wordt verwerkt in het LB365 systeem dat steunt op de cloud oplossing Microsoft Dynamics 365. Hierbij wordt naast het burgerportaal ook gebruikt gemaakt van andere kerncomponenten binnen LB365 zoals de Process Manager, documentbeheer en de koppeling met meerdere authentieke bronnen. Daarnaast vormt dit geheel voor Stad Mechelen de basis voor een aantal uitbreidingen in kader van andere vergunningen, zoals nacht- en telefoonwinkelvergunning.

Shopt IT 2022 = BEURSVLOER + NETWERK LUNCH + INSPIRATIE TRACKS + NETWERK DRINK

Inschrijven voor deze interessante tracks sessie en de rest van deze bijzondere dag - kan via: Shopt IT 2022 - V-ICT-OR

Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen - mag hier niet ontbreken. WELKOM.