Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT sprekers in de kijker 👉 gemeente Evergem en Vanden Broele

20/04/2022

eGovFlow DIY – een low code platform voor maximale digitale dienstverlening.

Donderdag 12 mei 2022 Flanders Expo Gent

TRACK 11u40 - 12u30

Marc Goethals (Diensthoofd IT Evergem) & Bruno Van der Elst (Accountmanager Vanden Broele)

Elk lokaal bestuur heeft verschillende applicaties om zijn dienstverlening naar de burger, vereniging of onderneming te garanderen maar deze kunnen niet alle producten of diensten volledig digitaal laten verlopen. Omdat er geen backoffice-toepassing voor is of omdat maatwerk-oplossingen te duur zijn of net niet doen wat men nodig heeft voor dat ene specifiek proces. Meestal wordt er dan teruggegrepen naar mails, Excel, … Wat uiteraard de efficiëntie in het gedrang brengt en kans op fouten vergroot omdat je geen overzicht hebt op het geheel.Met een low code platform heb je de mogelijkheid om dergelijke processen volledig te digitaliseren voor zowel de burger (via een digitaal loket) als voor de verschillende diensten van een lokaal bestuur (via een backoffice). Marc Goethals (diensthoofd IT van Evergem) gaat dieper in op de vraag ‘Waarom kiezen voor een low code platform’ en geeft mee hoe ze met low code hun gemeente in de toekomst vorm willen geven en een echte gemeente zonder gemeentehuis willen worden.Shopt IT 2022 = BEURSVLOER + NETWERK LUNCH + INSPIRATIE TRACKS + NETWERK DRINK

Inschrijven voor deze interessante tracks sessie en de rest van deze bijzondere dag - kan via: Shopt IT 2022 - V-ICT-OR

Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen - mag hier niet ontbreken. WELKOM.