Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT sprekers in de kijker 👉 stad Lokeren en Wortell

22/04/2022

Stad Lokeren gaat voluit voor een 24 op 7 veilig bestuur met MDR. 

Donderdag 12 mei 2022 Flanders Expo Gent

TRACK 14u40 - 15u30

Jurgen Van Eynde, Microsoft Security Lead (Wortell) & Philippe Buyle, IT Manager (Stad Lokeren)

Het is voor vele besturen onoverzichtelijk en complex om te kiezen welke beveiligingsmiddelen te gebruiken en hoe ze in te stellen. Vaak levert dat nog een te gefragmenteerde aanpak op waar nog te weinig ruimte is voor monitoring. Ben je dan zeker dat je je medewerkers en burgers kan beschermen tegen cyberaanvallen of een lek? Automatisatie dringt zich meer en meer op om grip te krijgen op alle data in je digitale werkplek.

Managed Detection & Response (MDR) geeft een bestuur meer zekerheid op een veilige omgeving, en dat 24.7 dankzij Wortell’s Security Operation Center. Onder andere Stad Lokeren zette hiermee een grote stap vooruit. Waarom en hoe je als gemeente of stad bewust moet zijn van een goede security integratie anno 2022, lichten we met ondersteuning van onze klant graag toe.Shopt IT 2022 = BEURSVLOER + NETWERK LUNCH + INSPIRATIE TRACKS + NETWERK DRINK

Inschrijven voor deze interessante tracks sessie en de rest van deze bijzondere dag - kan via: Shopt IT 2022 - V-ICT-OR

Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen - mag hier niet ontbreken. WELKOM.