Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT sprekers in de kijker 👉 stad Mechelen en Zeticon

03/05/2022

Voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen, moeten we vandaag slim innoveren en zorgen voor goede borging van een transparant en open informatiebeheersprocess.

Donderdag 12 mei 2022 Flanders Expo Gent

TRACK 14u40 - 15u30

Mieke Van Cauwenberghe (Stad Mechelen) + Peter Hellemans (cronos) + Jan Vanalphen (Racoons) + Carla Schoorens (Zeticon)

We innoveren om een hefboom te creëren voor het bereiken van maatschappelijke doelstellingen en ter ondersteuning van de beleidsvoering. Daarom bouwen we een slimme innovatiefabriek. Hier industrialiseren we het bijhorende innovatieproces. Met een diverse groep specialisten bouwen en lanceren we de ideeën die het leven van de burger en ondernemer verbetert. Elke innovatie voedt het onderliggend data platform zo bieden we een vliegwiel naar concrete oplossingen voor de Mechelse regio en verder. Het platform van de slimme innovatiefabriek biedt een inhoudelijk programma aan (innovatiethema), bedoeld om innovatiepartners (geëngageerde stakeholders) te helpen bij de ontwikkeling van ideeën. Deze partners worden een dataplatform (technische backbone), werkpakketten (methodieken), en kennis aangeboden. Het platform voorziet daarnaast in een netwerk (Quadruple Helix) en coaching mogelijkheden (facilitatie) om ideeën in de markt te zetten.

Het belang van een transparant – toegankelijke - open informatiebeheersplan is van cruciaal belang alsook een goede borging van het process in het innovatie ecosysteem.Shopt IT 2022 = BEURSVLOER + NETWERK LUNCH + INSPIRATIE TRACKS + NETWERK DRINK

Inschrijven voor deze interessante tracks sessie en de rest van deze bijzondere dag - kan via: Shopt IT 2022 - V-ICT-OR

Wie mee wil schrijven aan de digitale toekomst van de lokale besturen - mag hier niet ontbreken. WELKOM.