Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Externe databronnen van de Vlaamse overheid aangeven in de V-ICT-OR oplossingscatalogus.

20/10/2022

Vanaf nu is het mogelijk om het gebruik van de externe databronnen van de Vlaamse overheid aan te geven in de oplossingscatalogus. Dit is iets wat de leverancier van de software kan doen, op de individuele oplossingen. Hiervoor is een live-koppeling met de API van Vlaanderens Datavindplaats opgezet.

Deze koppeling bevat een ‘autoaanvullen’, voor het snel terugvinden van datasets of webservices in de Vlaamse catalogus.

 

Eenmaal toegevoegd in de oplossing kun je doorklikken naar de resp. databron in de Datavindplaats, bijv. Persoon - GeefPersoon - Versie 02.00 | Vlaanderen.be in dit geval.Een volgende stap zal er uit bestaan om ook deze externe databronnen ook in onze architectuurplaat te tonen.


KLIK HIER >>> door naar de oplossingscatalogus. Het overzicht van de toepassingen binnen een organisatie uit de publieke sector.