Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

WELKOM. Versterking voor het V-ICT-OR team. Cheyenne De Clercq - officemanager.

09/06/2023

Nieuws uit eigen huis - sinds begin mei hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen bij V-ICT-OR.

Cheyenne De Clercq (30) uit Lokeren heeft de afgelopen jaren in HR gewerkt, maar springt nu volledig in het verhaal van V-ICT-OR. Zij heeft een diploma communicatiewetenschappen behaald aan de KU Leuven, gecombineerd met een aansluitende lerarenopleiding en een later Postgraduaat HRM aan de Arteveldehogeschool.

Vanuit haar nieuwe positie als officemanager zal zij onze projectmanagers van het kenniscentrum op diverse manieren ondersteunen. Dankzij haar opleiding communicatiewetenschappen zal ze ook nauw samenwerken met onze marcomverantwoordelijke.

Tevens is zij ook de nieuwe contactpersoon voor al jullie vragen omtrent BuyIT Public.
WELKOM.

Oja - we blijven groeien. Hiervoor hebben we nog twee extra vacatures openstaan.
projectmedewerker digitalisering & community manager