Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Menno Lanting #1 in de managementboeken top 100 lijst ... en binnenkort als keynote op het podium van ManageIT

20/09/2023

en we geven jou (* als lid van V-ICT-OR aanwezig op dit event) dit inspirerende boek van Menno Lanting cadeau op 14/12/2024.

Digitale transformatie raakt ons allemaal. Van de kansen en bedreigingen van AI-technologieën zoals Chat GPT, tot het ontwikkelen van nieuwe, digitale businessmodellen. Dit is niet langer iets wat alleen bij de IT-afdeling ligt. Digitale transformatie beïnvloedt elke organisatie en ieders werk. Het is cruciaal dat medewerkers, managers en leiders begrijpen wat het inhoudt.

Dit boek helpt om inzicht te krijgen in vragen als:
- Welke rol speelt data in digitale transformatie?
- Hoe gaan we om met weerstand?
- Wat betekent digitale transformatie voor het leiderschap?
- Wat moeten we in de organisatie opnieuw inrichten?

In duidelijke en begrijpelijke taal geeft Menno Lanting antwoord op de twintig meest relevante vragen over digitale transformatie. Ondersteunt met praktische inzichten en concrete voorbeelden uit de praktijk.DUS met dit boek en zijn keynote op het podium van ManageIT ben je alweer een stapje dichter bij een slimme digitale transformatie in je lokaal bestuur.

OOK OP DE AGENDA:

Naast Menno Lanting mag je die dag ook Jef Staes (auteur en architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties) als keynote spreker verwachten.

Mentalist Gili zit dan weer in de hoofdrol op het afsluitende diner show 's avonds.

KLIK HIER naar de eventpage. 14/12/2023 save the date.