Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Turnhout ook gestart met traject "informatiebasis op orde"

29/01/2016

De stadTurnhout is samen met V-ICT-OR gestart met de 10 workshops die moeten leiden tot een stevig fundament voor de informatievoorziening.
Het traject van V-ICT-OR zorgt dat een gemeente vanuit haar missie en visie, een stevig fundament kan leggen op het gebeid van informatievoorziening. De gemeente komt daarbij tot een eigen gemeentelijke informatiearchitectuur en een goed overzicht van de huidige situatie en de gewenste situatie. Aan het einde van het traject is er een duidelijk overzicht van de projecten die nodig zijn om verder te bouwen op een stevig informatiefundament. Dit is de basis van toekomstige bestekteksten en mogelijke pakketselecties.
Naast Turnhout zijn de besturen Kortrijk, Oostende, Torhout, Kortenberg, Waasland/InterWaas en Hasselt actief met dit traject.

Meer informatie op Begeleiding hervorming dienstverlening.