Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Regionale kenniskring A12 verwelkomt 2 nieuwe besturen

04/03/2016

De bijeenkomsten van de regionale kenniskringen in het eerste kwartaal lopen volop. Op donderdag 3 maart kwam de regionale kenniskring A12 samen in het Huis van de Mechelaar in Mechelen. Net zoals bij de andere bijeenkomsten sluiten hier opnieuw enkele relatiebeheerders vanuit Informatie Vlaanderen aan bij deze bijeenkomst in het kader van interbestuurlijke kennisuitwisseling. Daarnaast mocht deze regionale kenniskring ook twee nieuwe besturen verwelkomen: het gemeentebestuur van Bonheiden en het gemeentebestuur van Boechout.

Uit de open vraag naar lopende projecten op vlak van ICT en e-government bij de besturen, blijkt ook hier dat projecten in het kader van 'mid-office' bij heel wat besturen hoog op de agenda staan. Wie wil aansluiten bij de werkgroep mid-office is welkom op dinsdag 22 maart 2016 (10u-12u) in de kantoren van V-ICT-OR, te Lokeren.