Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Schrijf u in voor kennisdag #3 rond mid-office op donderdag 16 juni!

25/05/2016

Hoe kunnen mid-office oplossingen een meerwaarde betekenen binnen uw bestuur? Wat betekent het begrip mid-office nu precies? Naar aanleiding van heel wat vragen vanuit lokale besturen hebben we begin 2016 een werkgroep mid-office opgericht waar we met diverse besturen antwoorden trachten te formuleren op vraagstukken rond mid-office en zaakgericht werken.

Op donderdag 16 juni willen we naar een breder publiek communiceren over ervaringen die lokale besturen hebben met de implementatie van een mid-office oplossing. We focussen zoals bij Shopt IT op praktijkervaringen waarbij we lokale besturen zelf aan het woord laten. Zo komen onder meer de besturen van Eeklo, Destelbergen, Oostkamp, Geraardsbergen, Genk en Evergem aan het woord. Zij laten u kennismaken met hun lokaal traject dat zij tot nu toe gelopen hebben en de uitdagingen waar ze vandaag nog voor staan.

Meer informatie?

Het volledige programma en inschrijven kan hier!