Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Doe mee aan de "LOLA - International Excellence In Municipal IT Award 2017”

28/03/2017

Elk jaar wordt er tijdens het jaarlijkse LOLA congres (*) een “award” uitgedeeld aan lokale besturen of personen binnen lokale besturen die zich onderscheiden in het automatiseren en digitaliseren van hun organisatie. Een jury selecteert hiervoor binnenkort de inzendingen. Deze “award” wordt dit jaar uitgereikt op 5 juni tijdens de “MISA Annual Conference and Trade Show” in Windsor, Ontario – Canada, het gastland voor de editie 2017.

Om in aanmerking te komen dienen de deelnemende lokale besturen de “submission template” in te vullen. Alle bijhorende informatie om het project extra te documenteren kan men in bijlage via word, powerpoint of pdf aanreiken.

De LOLA – International Excellence In Municipal IT Award kan zowel aan een lokaal bestuur als aan een individu worden uitgereikt, voor een automatiseringsproject dat succesvol werd uitgevoerd of een initiatief dat de standaard heeft gezet voor andere lokale besturen in de regio. Bijkomende criteria voor deze award zijn:

-          Het vooruithelpen van de strategische objectieven door gebruik te maken van “information technology”; 

-          Aangetoonde verbeteringen in de digitale dienstverlening aan de klanten, burgers en ondernemingen;

-          Een samenwerking op een hoger niveau tussen IT en andere lokale entiteiten of departementen, vanuit een collectieve opzet;

Elke inzending kan een nieuw project omvatten, maar mag ook reeds deelgenomen hebben aan andere landelijke uitreikingen. De award wordt uitgereikt aan de regionale LOLA vertegenwoordiger die aanwezig is op het congres. De winnaars worden niet op voorhand bekendgemaakt.

Indien jouw lokaal bestuur interesse heeft, kan je deelnemen door ons het ingevulde formulier te bezorgen voor 10 april (één dag voor de indiening bij LOLA). Alle inzendingen dienen via e-mail verstuurd te worden aan info@v-ict-or.be, met als onderwerp ‘MISA 2017 Awards’. Bezorg ons zoveel mogelijk informatie over jouw project door dit zo goed mogelijk te documenteren in het Engels.

Wees niet te bescheiden en doe mee aan deze internationale en prestigieuze award!

 

(*) LOLA ICT ofwel de Linked Organisation for Local Authorites is een non profit organisatie samengesteld uit acht wereldwijde organisatie zijnde Amerika (GMIS), Australië (LRG), Canada (MISA), Nederland (VIAG), Nieuw-Zeeland (ALGIM), United Kingdom (SOCITM), Zweden (KOMMITS) en Vlaanderen (VICTOR). Sinds 2012 heeft de voorzitter van V-ICT-OR vzw het voorzitterschap van de LOLA npo.