Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Osiris - Digitale Aangifte Overlijden

21/11/2017

In september lanceerden we Osiris, een platform voor digitale aangifte overlijden. Eind oktober gingen we van start met onze eerste infosessie in Tervuren. Aanvankelijk was dit de enige infosessie, maar al snel werd duidelijk dat er vanuit heel Vlaanderen uitzonderlijk veel interesse was.
De noodzaak om meerdere infosessies te organiseren bleek gegrond, want in totaal ontvangen we op 6 infosessies meer dan 400 geïnteresseerden. De laatste 2 sessies moeten nog doorgaan op 29 november in Hasselt en op 5 december in Kortrijk.
En daarbovenop organiseren we op 12 december ook nog een webinar voor diegene die niet aanwezig kunnen of konden zijn op de infosessie in hun regio.

Wij zijn alleszins hoopvol dat er in de toekomst een hoop over-en-weer geloop vermeden zal worden als al die gemeentebesturen en uitvaartcentra aansluiten bij Osiris en gebruik zullen maken van de digitale wereld.

 

Infosessie Osiris Infosessie Osiris