Onderzoek van de Smart City dynamiek in België - uw input is belangrijk!

19/12/2017     Algemeen nieuws         771     0

Het Smart City Institute peilt jaarlijks naar de stand van zaken van de Smart City dynamiek in België. De laatste resultaten kan je hier vinden http://labos.ulg.ac.be/smart-city/wp-content/uploads/sites/12/2017/02/EXECUTIVE-SUMMARY-NL-BAROMETER-SCI-022017.pdf

Om het onderzoek van Prof. Crutzen zo representatief mogelijk te maken nodigen wij alle lokale besturen uit om deel te nemen aan dit onderzoek. De survey invullen neemt 15 minuten en staat op www.smartcityinstitute.be/onderzoek. Uw input van wezenlijk belang. Enkel door een voldoende aantal deelnemers kan deze vragenlijst betrouwbare en valide informatie opleveren!

De deadline van het nieuwe onderzoek is 19 januari 2018. Alvast dank voor uw bijdrage!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!