Wil u ook tijd- en werk besparen? Ga mee van start met het digitaal aangeven van overlijdens

12/02/2018     Ongecategoriseerd     Elke Van Depoele     353     0

Het project "Digitale Aangifte Overlijden" wordt steeds meer en meer gebruikt door lokale besturen. Niet alleen voor het bestuur een vermindering van werk maar vooral ook voor de uitvaartondernemers in uw gemeente!

Het project is in fase 1 en ontwikkelt zich in 2018 nog verder, maar nu instappen loont wel degelijk! Het is daarenboven héél eenvoudig om mee van start te gaan als lokaal bestuur. Eens U aangesloten bent kan de uitvaartonderneming uw bestuur selecteren om een aangifte te doen.

  • Vind hier meer informatie
  • Vind hier de handleiding waarmee u binnen een kwartier geregistreerd bent
  • Voor vragen, conctacteer osiris@v-ict-or.be

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!