Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuwe leden V-ICT-OR

16/03/2018

In maart zijn er grote veranderingen op til bij V-ICT-OR: Elke, Bart en Louis komen het team vervoegen en brengen heel wat expertise met hen mee.

Elke Van Depoele, Marketing- en Communicatiemanager, is gespecialiseerd in marketingcommunicatie en organiseert de kennisdagen en evenementen van V-ICT-OR. Met een kritische blik en ongebreideld enthousiasme is zij het gezicht van V-ICT-OR.

Bart Van Langenhove, Community Manager, staat in voor het verdere beheer en de uitwerking van de Regionale Kenniskringen. Hij stuwt ook de community vooruit die daaraan gekoppeld is. Daarnaast is Bart ook verantwoordelijk voor de implementatie van het Digitaal Horecaloket in de Vlaamse steden en gemeenten. Door zijn tientallen jaren journalistieke ervaring bij Medialaan (VTM-Qmusic en JOE) heeft Bart zich gespecialiseerd in alles wat met communicatie en netwerken te maken heeft.

Louis Descheemaecker, Community Manager, is net als Bart verantwoordelijk voor de regionale kenniskringen en de communicatie naar deze doelgroep. Daarnaast is hij actief betrokken bij het project Digitale Aangifte Overlijden (OSIRIS). Als vertaler van opleiding staan accuraatheid, een open blik en een kritische houding centraal in zijn werk. Naast het tekstuele is hij gepassioneerd door grafische vormgeving en de culturele sector.