Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De informatieveiligheidstool van V-ICT-OR: hét instrument om de maturiteit van uw informatieveiligheidsbeleid te meten

22/01/2019

De richtsnoeren informatieveiligheid, ISO-normen 27 000 en de minimale normen van de KSZ… U heeft er wellicht al van gehoord, maar wat omvat het? Hoe interpreteert u de aandachtspunten? Omdat de teksten soms als cryptisch worden ervaren, haken mensen dikwijls snel af. Onterecht! Dankzij de maturiteitsmeting van V-ICT-OR’s informatieveiligheidstool krijgt u snel inzicht in wat er van u verwacht wordt inzake informatieveiligheid en hoe u uw beleid nog scherper kunt afstemmen op de bestaande normering. Of ga verder en toets uw beleid ook nog aan de vereisten rond gegevensbescherming (AVG). Reken daar nog bij: de exportmogelijkheden, de scoreweergaves per onderdeel van de meting, de mogelijkheid om metingen te vergelijken, de mogelijkheid om commentaar per vraag toe te voegen, de mogelijkheid om op basis van een ingevulde meting ineens een actieplan uit de tool te halen… en u ziet snel waarom de gebruiksvriendelijke tool een dankbaar instrument vormt. Leer snel meer over de tool en al zijn functionaliteiten op www.informatieveiligheid.be