Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

OSIRIS updates 04/03/2019

05/03/2019

OSIRIS is nu extra gebruiksvriendelijk en nog uitgebreider. De aangiften overlijden worden al in een groot deel van Vlaanderen digitaal via OSIRIS afgehandeld. Voor de lokale besturen wordt het nu echter nog eenvoudiger: bij een nieuw dossier of een update van een dossier, kan je ervoor kiezen een mail te ontvangen met een hyperlink. Deze hyperlink leidt je onmiddellijk naar de juiste plek in het juiste dossier. Het is dus niet meer nodig om je aan te melden en het betreffende dossier zelf te zoeken en te openen.

Ook de besturen die er tot nu toe voor kozen digitaal via e-mail te werken hebben hier voordeel bij. De slimme melding zorgt voor het gebruiksgemak om via mail te (blijven) werken, terwijl je er gratis een overzicht bij krijgt van zowel alle afgehandelde dossiers als de stand van zaken van de openstaande dossiers.

Als laatste zijn er ook ook crematoria over de grens met Nederland vanaf nu beschikbaar. Denk maar aan Bergen op Zoom of Breda.

Wil u overlijdens ook digitaal aangeven, klik dan hier