Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Digitale aangifte overlijden levendiger dan ooit!

21/03/2019

Ondanks de negatieve berichten die wij hebben vernomen, en die gevoed worden door mensen die niet houden van software die aan lokale besturen gratis wordt aangeboden, is het project OSIRIS springlevend en breidt het zijn functionaliteiten stelselmatig uit. Dit project in samenwerking met en betaald door de sector is een prachtvoorbeeld van een privaat-publieke samenwerking, waarbij een sector aantoont dat deze bereid is te betalen voor een geoptimaliseerde werking van zijn overheidsinstellingen. OSIRIS is het enige platform dat crematoria, uitvaartondernemingen en lokale besturen met elkaar verbindt.

We zitten niet stil: het is sinds kort mogelijk om bij een nieuw dossier of een update ervan, een mail te ontvangen met een hyperlink die je onmiddellijk naar de juiste plek in het juiste dossier brengt. Het is dan niet meer nodig om je aan te melden en het betreffende dossier zelf op te zoeken en te openen. Daarnaast zitten de crematoria over de Nederlandse grens nu ook in het systeem.

In de nabije toekomst, eens DABS actief is, zal OSIRIS volledig inspelen op de nieuwe mogelijkheden die DABS creëert voor de uitvaartsector.

Zo zie je maar, je moet als lokaal bestuur bijna gek zijn om niet in te stappen. 

Wij informeren jullie graag met correcte informatie omtrent dit project. 

>> Meer info over Osiris