Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR komt tot bij u met uitleg over de aankoop van Microsoft licenties!

10/05/2019

 

We horen van onze leden dat er nood is aan meer informatie over het raamcontract met betrekking tot de aanschaf van Microsoft licenties (het contract, licentie-voorwaarden, bestelmogelijkheden,…  alsook rond migratie van bestaande infrastructuur, beveiliging en manageability).

Daarom organiseren we 2 GRATIS infosessies die specifiek hierop ingaan.

Op basis van de informatie in deze sessie zal u beter kunnen beslissen hoe en wanneer u eventueel wil instappen in dit raamcontract, maar ook beter kunnen inschatten hoe u uw bestaande infrastructuur kan migreren naar de nieuw aangeschafte software en cloud-diensten, welke nieuwe beveiligings-mogelijkheden en andere technologieën er zijn en hoe u uw gebruikers optimaal kan laten genieten van de nieuwe IT mogelijkheden.

------------------

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om in het Microsoft Technology Center in Zaventem workshops te volgen met advies, coaching en implementatie-diensten, op maat van de lokale overheid. Zo zijn er workshops over onder andere Office 365 en Azure.

Workshop 1 - Office 365

Workshop 2 - Azure platform

Leer kennismaken met het Azure platform en wat dit met al zijn mogelijkheden kan betekenen voor uw bestuur tijdens een van de gratis workshops bij Microsoft.