Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

GRATIS infosessies van Microsoft voor V-ICT-OR leden (Microsoft licenties, Azure, O365,...)

22/05/2019

We horen van onze leden dat er nood is aan meer informatie over het raamcontract met betrekking tot de aanschaf van Microsoft licenties (het contract, licentie-voorwaarden, bestelmogelijkheden,…  alsook rond migratie van bestaande infrastructuur, beveiliging en manageability).

Daarom organiseren we voor V-ICT-OR leden 2 GRATIS infosessies die specifiek hierop ingaan.

Op basis van de informatie in deze sessie zal u beter kunnen beslissen hoe en wanneer u eventueel wil instappen in dit raamcontract, maar ook beter kunnen inschatten hoe u uw bestaande infrastructuur kan migreren naar de nieuw aangeschafte software en cloud-diensten, welke nieuwe beveiligings-mogelijkheden en andere technologieën er zijn en hoe u uw gebruikers optimaal kan laten genieten van de nieuwe IT mogelijkheden.

------------------

Naast deze infosessies over het raamcontract is er ook de mogelijkheid om te genieten van advies, coaching en implementatie-diensten op maat van de lokale overheid. Daarom zijn er ook workshop die Microsoft voor ons organiseert in het Technology Center in Zaventem.

Workshop 1 - Office 365

Workshop 2 - Azure platform

To Cloud or not to cloud

Wilt u als bestuur ook de mogelijkheden bekijken wat IaaS, PaaS of SaaS voor u betekent, of ontzorgd worden op uw infrastructuur, uw platform of al uw software? Er zijn alvast verschillende mogelijkheden en varianten.

V-ICT-OR geeft tijdens deze workshop uitleg bij de diverse varianten.

Nadien wordt er een voorbeeld uitgelicht en wordt de casus van de gemeente Zwevegem toegelicht die hun software hebben overgezet naar de public cloud van Azure. Miscrosoft vult vervolgens aan wat dit concreet voor uw bestuur inhoudt.

Een interessant programma vooral als u voor de keuze staat om te ontzorgen op uw infrastructuur.