Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Wist je dat ... je in een oogopslag alle oplossingen van de bovenlokale overheden kunt terugvinden?

06/02/2020

Wist je dat je alle oplossingen van de Vlaamse en federale overheid in een handig overzicht kunt terugvinden? In de oplossingscatalogus heeft de Vlaamse ICT Organisatie, na overleg met Vlaanderen en de federale overheid, alle bovenlokale oplossingen verzameld (waaronder ook authentieke gegevensbronnen). Voorbeelden zijn: ACM, IDM, CRAB, Rijksregister, IPDC ... Gebruik de oplossingscatalogus op dit vlak om:

  • Per oplossing aan te geven of je:
    • Geïnteresseerd bent in de oplossing
    • De oplossing momenteel implementeert in jouw bestuur
    • De oplossing reeds gebruikt in jouw lokaal bestuur
  • Te zien welke Vlaamse besturen de bovenlokale oplossing nu implementeren of gebruiken
  • Op de productfiche door te klikken op de link, zo kom je uit op de officiële infopagina van de oplossing met bv. praktische tips om ermee van start te gaan

Daartoe behoren ook authentieke gegevensbronnen zoals DIV, CRAB, Rijksregister ... Je kunt per oplossing aangeven of je geïnteresseerd bent in de oplossing, de implementatie ervan reeds gestart hebt of zelfs voltooid hebt. Bovendien kun je op een kaart zien welke andere Vlaamse lokale besturen de bovenlokale oplossing implementeert of reeds gebruikt.

We blijven deze catalogus updaten. Mocht je merken dat er oplossingen ontbreken, geef ons dan een seintje via oplossingencatalogus@v-ict-or.be en we voegen de oplossing toe met alle nodige info!