Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Veranderingen in je organisatie - Hoe krijg je iedereen mee?

05/06/2020

Een maatschappij, een (professionele) organisatie en jijzelf komen voortdurend nieuwe uitdagingen tegen die een verandering van gedrag, processen, manieren van werken met zich meebrengen. De huidige corona-crisis is daar een zeer duidelijk voorbeeld van.

Een inzicht in wat er bij een verandering allemaal speelt en hoe je daarmee als mens en als organisatie kan omspringen, helpt om de verandering gemakkelijker te maken voor iedereen binnen de organisatie en om de neuzen snel in dezelfde richting te hebben.

Daarom hebben we in de vorm van een webinar een korte introductie in de materie voorzien. We leggen enkele basisprincipes uit waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

>> 11 juni - 14u00 tot 15u00
>> Schrijf je in via deze pagina.