Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

LAATSTE KANS OM IN TE SCHRIJVEN: 10/11/2020 Cyber & Information Security Day 2020

09/11/2020

CIS-Dag 2020 - ‘Cyber & Information Security: we kunnen niet meer zonder!’ 

Vlaanderen digitaliseert razendsnel. Technologie opent de deur naar een heel nieuwe wereld vol kansen, waarin nieuwe digitale producten en diensten integraal steeds vaker deel uitmaken van onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Deze ontwikkeling biedt veel voordelen maar er ontstaan ook nieuwe gevaren. Het sterk stijgend aantal gevallen van cyberincidenten, waarvan sommigen het nieuws halen, bewijst dat de risico’s groot zijn en dat zowel individuele hackers als professioneel georganiseerde cybercriminelen zich constant roeren. Hierbij hebben ze het niet alleen gemunt op privéondernemingen, maar ook op overheden, onderwijs-, zorg- en welzijnsinstellingen. 

Organisaties en ondernemingen die niet voldoende investeren in Cyber & Information Security lopen meer en grotere risico’s. Ten prooi vallen aan een cyberincident kan nadelige gevolgen hebben, die overigens niet beperkt blijven tot het verlies van data of informatie. De effecten op de reputatie van uw organisatie of onderneming kunnen langdurig van aard zijn en ernstige financiële gevolgen hebben.

Daarom is een doortastende aanpak nodig van overheden, gebruikers en het bedrijfsleven. De kwetsbaarheden die de digitalisering met zich meebrengt moeten urgent en krachtdadig aangepakt worden. Uw organisatie of onderneming beschermen tegen cybercriminelen is een absolute must.

Kennis en de juiste aanpak op het gebied van Cyber & Information Security zijn echter hard nodig. Kom deze kennis opdoen op de CIS-DAG 2020 en keer terug met een tas vol handige tips.