Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

"Wachtwoorden zijn niet meer van deze tijd" is een van de topics die op het programma staan van CIS-dag op 10/11

26/10/2020

In haar jaarlijkse bewustmakingscampagne, wil het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) de internetgebruiker aanmoedigen om tweestapsverificatie te gebruiken. Wachtwoorden zijn niet meer van  deze tijd.  Ze bezorgen de internetgebruiker veel frustraties en ze zijn ook niet altijd veilig.  Daarom breken we een lans voor tweestapsverificatie en het gebruik van een wachtwoordkluis. Hoe brengen we deze boodschappen aantrekkelijk en duidelijk over bij een groot publiek? Ontdek de campagne in al haar facetten.

Katrien Eggers zal uitgebreid deze campagne toelichten tijdens Cyber & Information Security Day 2020

Bekijk hier het programma en schrijf in!