Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Online Toolkit Cybersecurity: VVSG licht een tipje van de sluier op tijdens de CIS-dag op 11/10.

29/10/2020

| Online Toolkit Cybersecurity: een tipje van de sluier |

door Tomas Coppens | VVSG

Begin dit jaar maakte minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers 2 miljoen euro extra vrij voor de cyberveiligheid van lokale besturen. Met deze middelen werd het project cyberveilige gemeenten gelanceerd, in samenwerking met diverse partners en onder coördinatie van de VVSG. Het project omvat een traject ethisch hacken in samenwerking met Howest, een aanbod van infosessies en een toolkit met handleidingen, tips en tricks en sensibiliseringsmateriaal op maat van lokale besturen. De toolkit wordt in 2022 gelanceerd, maar tijdens de CIS-dag krijgen de aanwezigen alvast een voorproefje en wat extra info bij dit initiatief.

WANNEER: dinsdag 10 november.

Bekijk hier het volledige programma en schrijf hier in.